Kunststof Kozijnen

Onze kunststof kozijnen zijn niet meer van echt hout te onderscheiden en zijn in diverse mogelijkheden beschikbaar. Prachtige houtnerfstructuren of wellicht glad hoogglans behoren allemaal tot deze mogelijkheden. Voor elk smaak is er wel iets moois te leveren. Bij de kunststof kozijnen die wij leveren zijn ook rechte hoekverbindingen mogelijk, waardoor alles er nog strakker uitziet.

Elke kleur is mogelijk, naast ons standaard assortiment kunnen wij ook elk gewenste kleur voor u aanbrengen. Zo bent u altijd verzekerd van een kleur welke u wenst.

Naast de grote kleurmogelijkheden, beschikken onze kunststof kozijnen ook over zeer isolerende eigenschappen. Als u vervolgens ook nog gebruik maakt van isolerende beglazen zoals b.v. HR++ glas, zult u behoorlijk kunnen besparen op uw stookkosten.

Wilt u geen kunststof kozijnen, maar aluminium of houten kozijnen. Ook dat is voor ons geen probleem. Er zijn veel soorten kozijnen van vele merken. Wij kijken samen met u welke uitvoering het beste bij uw smaak en woningstijl wensen passen.

Tijdens Eb en Vloed zit u bij de Waddenkozijn altijd goed!

Kunststof kozijnen op Schiermonnikoog op vakantie park de Monnik

Schiermonnikoog

Kunststof kozijnen op Schiermonnikoog op vakantie park de Monnik

Lees Meer
Kunststof topgevelplanken vakantiewoning buren Ameland

Ameland

Kunststof topgevelplanken bij Buren op Ameland

Lees Meer
Kozijnrenovatie Terschelling

Terschelling

Kozijnrenovatie West-Terschelling aan de Lange Buorren

Lees Meer